Kompot z łodyg malin Pauliny Turżonek z Bargłowa Kościelnego


Kompot z łodyg malin





Pierogi z kapustą i grzybami - przepis Kingi Kadysz z Białegostoku


pierogi z kapustą i grzybami





Roladki grzybowe - przepis Jana Dmitruka z Mielnika


Roladki grzybowe - przepis Jana Dmitruka z Mielnika.





Kreplach - przepis Dawida Siniło z Tykocina


Tradycyjna potrawa żydowska.





Bakłażanowa przekąska - przepis Jana Dmitruka z Mielnika


bakłażanowa przekąska





Szarlotka - przepis Elżbiety Hryszko z Bombli w gminie Korycin


Tradycyjne ciasto z jabłkami





Babka ziemniaczana - przepis Jolanty Marchel


Babka ziemniaczana





Gęsina - przepis Dawida Siniło z Tykocina


Gęsina





Drożdżowe bułeczki - przepis Marty Kryjan z Czarnej Wsi Kościelnej


Drożdżowe bułeczki





Pierogi z kaszą gryczaną, białym serem i cebulką - przepis Kingi Kadysz z Białegostoku


Pierogi z kaszą gryczaną, białym serem i cebulką




+ więcej audycji