Częstym problemem przy wyświetlaniu playera jest używanie Adblocka.
Dłuższe dźwięki na niektórych wersjach przeglądarki Chrome są ucinane.
Składniki:
ser koryciński
jajka
bułka tarta, sezam
olej do smażenia
żurawina lub borówki
Przygotowanie:
Ser kroimy na grube plastry (1,5 - 2 cm). Obtaczamy je w panierce (jajko, bułka tarta i sezam) i smażymy na złotych kolor (panierka musi być gruba). Podajemy z konfiturą z żurawiny lub borówki. Doskonałe nawet na główne, obiadowe danie.
Smażone pierogi z warzywami
Obwarzanki serowe
Dorsz w sosie pomidorowym
Knysze z serem - przepis Barbary Łapińskiej ze Zwierek
Rosti ze schabem - przepis Artura Lenczewskiego z Choroszczy
Jaglanka z daktylami i czekoladą.
ciastka z kozim serem
łosoś z risotto z selera i z cykorią
Zupa staropolska
Prowadzący:
Renata Reda