Serowe kotlety - przepis Doroty Krynickiej z Korycina

5 marca 2017

Fot. Renata Reda
Fot. Renata Reda



0:00
0:00
Serowe kotlety - przepis Doroty Krynickiej z Korycina | Pobierz plik.


Problemy z odsłuchem?

Częstym problemem przy wyświetlaniu playera jest używanie Adblocka.
Dłuższe dźwięki na niektórych wersjach przeglądarki Chrome są ucinane.

Składniki:

ser koryciński

jajka

bułka tarta, sezam

olej do smażenia

żurawina lub borówki

Przygotowanie:

Ser kroimy na grube plastry (1,5 - 2 cm). Obtaczamy je w panierce (jajko, bułka tarta i sezam) i smażymy na złotych kolor (panierka musi być gruba). Podajemy z konfiturą z żurawiny lub borówki. Doskonałe nawet na główne, obiadowe danie.


Przeczytaj, zanim skomentujesz







Knysze z serem - przepis Barbary Łapińskiej ze Zwierek


Knysze z serem - przepis Barbary Łapińskiej ze Zwierek



Rosti ze schabem - przepis Artura Lenczewskiego z Choroszczy


Rosti ze schabem - przepis Artura Lenczewskiego z Choroszczy












 
 

Prowadzący:

Renata Reda



źródło: www.radio.bialystok.pl

Białystok FM 99,4 Łomża FM 87,9 Suwałki FM 98,6 Siemiatycze FM 104,1 Białowieża FM 89,4 178,352 MHz (k.5C) DAB+

Copyright © Polskie Radio Białystok