Radio Białystok | Galerie | Tykocin: XIV Biesiada Miodowa-wyniki
Częstym problemem przy wyświetlaniu playera jest używanie Adblocka.
Dłuższe dźwięki na niektórych wersjach przeglądarki Chrome są ucinane.
Odwiedzający XIV Tykocińską Biesiadę Miodową wybrali najlepsze miody i nalewki na bazie miodu. Najsmaczniejszy miód wyprodukował Sławomir Semeniuk z gospodarstwa Pasiecznego "Złota Pszczoła" w województwie lubelskim.
Drugie miejsce zajęła pasieka Eugenii Zielińskiej z Puszczy Białowieskiej, a trzecie - Robert Pucer z Gospodarstwa (Pasiecznego) Bartnik Mazurski.
Publiczność wybrała też najlepszą nalewkę na bazie miodu. Wyprodukował ją Wiesław Grzymała z Łomży. Drugie miejsce zdobyła nalewska Anny Szpury ze Starej Kornicy w województwie mazowieckim, a trzecie - Roberta Pucera.(mk/mk/js)
Zobacz też:
Program XIV Tykocińskiej Biesiady Miodowej
XIV Tykocińska Biesiada Miodowa, foto: Monika Kalicka
XIV Tykocińska Biesiada Miodowa, foto: Monika Kalicka
XIV Tykocińska Biesiada Miodowa, foto: Monika Kalicka
XIV Tykocińska Biesiada Miodowa, foto: Monika Kalicka
XIV Tykocińska Biesiada Miodowa, foto: Monika Kalicka
XIV Tykocińska Biesiada Miodowa, foto: Monika Kalicka
XIV Tykocińska Biesiada Miodowa, foto: Monika Kalicka
XIV Tykocińska Biesiada Miodowa, foto: Monika Kalicka
XIV Tykocińska Biesiada Miodowa, foto: Monika Kalicka
XIV Tykocińska Biesiada Miodowa, foto: Monika Kalicka
XIV Tykocińska Biesiada Miodowa, foto: Monika Kalicka
XIV Tykocińska Biesiada Miodowa, foto: Monika Kalicka